Transport si Returnare

 

Transport

 

Termenul de livrare este de 2-4 zile lucratoare de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Taxa de Transport prin Curier Rapid este:

- 18 RON / colet

Pentru zonele care nu se afla in aria de acoperire a FAN COURIER-ului se va percepe taxa de 1 RON pe Km suplimentar

Preturile afisate cat si taxa de transport au TVA inclus. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de depunerea comenzii.

La primul Colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra nicio comanda prin Ramburs, fiind necesar ca Plata pentru viitoarele comenzi sa fie efectuata online sau prin transfer bancar.

 

Returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumite atunci cand cumparati produsele noastre, insa in situatia in care se intampla sa nu fiti incantate, articolele pot fi returnate.

Legislatia romaneasca in vigoare prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Pentru a returna un produs, acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat: sa prezinte etichetele atasate, sa nu aiba semne de purtare. Orice retur care nu respecta conditiile respective va fi refuzat.

In cazul in care doriti sa returnati unul sau mai multe produse, este necesar sa ne trimiteti un email pe adresa hers.romania@gmail.com in termen de maximum 7 zile de la primirea coletului. Va rugam sa precizati numele produsului pe care doriti sa-l returnati, si ceea ce doriti in schimbul acestuia (Daca marimea nu vi se potriveste puteti solicita o alta marime in cazul in care aceasta este disponibila sau un articol diferit, cu achitarea eventualei diferente de plata). Veti primi un email cu adresa la care trebuie sa ajunga coletul cu articolul returnat, si detalii legate de procedeul returnarii.

Returnarea se face prin intermediul firmelor de curierat sau Posta Romana (costul fiind de aproximativ 5 RON) iar livrarea se va face direct la adresa indicata, in emailul primit. Taxele de transport vor fi suportate de catre Clientul care solicita returnarea.

Echipa hers.ro verifica exclusiv calitatea fiecarui articol, oferindu-ti astfel garantia ca articolele comandate de pe www.hers.ro sunt intr-o stare impecabila. In cazul unei exceptii, ne asumam raspunderea si iti inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand si taxele aferente transportului (tur, retur). Daca vei solicita in schimb o alta marime, culoare, model sau restituirea contravalorii, vei suporta taxele de Transport spre adresa noastra de Returnare. Pentru returnarea unui Articol defect, acesta trebuie sa fie insotit de ambalajele originale cu care a fost livrat, etichete si de actele insotitoare (factura).

Atentie! Nu acceptam colete cu ramburs. Contravaloarea produselor se va trimite prin virament bancar. In maxim 30 de zile de la data returnarii, vom inapoia contravaloarea comenzii prin Transfer Bancar. (Pentru acest lucru avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN alcatuit din 24 de caractere). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. 

       

 

 

  
  

  

Pret

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  

  

Oferte speciale