Regulament Concurs

1. Preambul

Concursul "Alege rochia prefereta" (denumit in continuare "Concursul") este organizat de catre S.C. Corin Style S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Str. Maior Ion Coravu nr. 55, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J40/10894/2000, avand CUI RO 13556475, Cont IBAN RO26INGB0000999902917718, deschis la ING BANK, denumita in continuare Organizatorul".


2. Locul de desfasurare

Concursul se va desfasura pe pagina de facebook: http://www.facebook.com/hers.romania

3. Perioada de concurs

Concursul se desfasoara in perioada 2 aprilie - 7 mai 2012.

4. Dreptul de participare

La concurs pot participa toate persoanele care au cel putin 18 ani impliniti si au domiciliul / resedinta in Romania.

Nu vor avea drept de participare angajatii Corin Style SRL, a sotilor si rudelor pana la gradul IV ale acestora si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, precum si rudele de gradul intai ale acestora.

5. Modul de desfasurare a concursului si modalitatea de desemnare a castigatorului

Utilizatorul trebuie sa indeplineasca simultam urmatoarele conditii:

  • Sa adauge o poza cu rochia favorita din garderoba si sa o distribuie in mod public pe wall-ul (peretele) sau de pe Facebook;
  • sa dea "like" pe Facebook paginii Hers Romania

Participantul are obligatia sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactat de catre Organizator in cazul in care va fi desemnat castigator. Prin inscrierea in concurs, utilizatorii accepta in mod deplin si neconditionat prevederile prezentului regulament.

Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii la acest Concurs.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide daca, in ce conditii si unde vor fi facute publice voturile trimise de participanti.

Prin inscrierea in Concurs, participantii sunt de acord sa ofere Organizatorului permisiunea de a utiliza informatiile furnizate, de a mentiona numele participantului in legatura cu votul, precum si dreptul de a cesiona la randul sau toate aceste drepturi oricarui partener al Organizatorului. Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea informatiilor furnizate in modul aratat mai sus.

Organizatorul nu poate fi tras la raspundere, in niciun mod si in nicio masura, pentru voturile trimise de catre utilizatori pentru participarea la Concurs.

Prin inscrierea in Concurs, utilizatorii sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Organizator pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre ei a clauzelor din prezentul Regulament.

6. Castigatoarea va fi desemnata prin tragere la sorti in data de 7 mai 2012. Castigatorul va fi anuntat pe site-ul www.facebook.com/hers.romania.

7. Descalificare

In cazul in care oricare dintre concurenti lezeaza drepturile sau afecteaza imaginea Organizatorului, a partenerului de concurs sau a altor concurenti, in orice fel, acesta poate fi eliminat din concurs.

De asemenea, orice incercare de fraudare a concursului prin orice metoda, va duce automat la eliminarea din concurs.

8. Premiul oferit

Premiul este oferit de catre Organizator.

Descriere premiu: Rochie dama la alegere de pe site-ul www.hers.ro, categoria http://www.hers.ro/catalog/rochii-291071

9. Acordarea premiului

Castigatorul trebuie sa  trimita un email catre hers_ro@yahoo.com de pe adresa pe care a folosit-o pentru a se inscrie in concurs (in cazul in care s-a inscris in concurs trimitand poza pe adresa noastra de email hers_ro@yahoo.com) sau sa ne trimita un mesaj privat pe facebook (de pe acelasi cont de facebook pe care l-a folosit cand s-a inscris in concurs) in maximum 4 zile calendaristice de la data finalizarii concursului. In cazul in care castigatorul nu isi revendica premiul in acest termen de 4 zile calendaristice, el pierde orice drept asupra premiului castigat. Castigatorul isi va primi premiul conform prezentului regulament, imediat ce vor fi intocmite formalitatile necesare.

Nu este posibila inlocuirea premiului oferit cu alte beneficii.

Prin participarea la acest Concurs, utilizatorii sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele si prenumele si localitatea in care domiciliaza sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator in diverse materiale de presa, audio, video, fara niciun fel de remuneratie aferenta.

10. Taxe si impozite aferente

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu premiul castigat sunt si raman in sarcina exclusiva a castigatorului.

11. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de pe raza teritoriala a Municipiului Bucuresti.

12. Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului.

13. Dispozitii finale

Organizatorul nu va fi raspunzator pentru neexecutarea sau executarea necorespunzatoare, integral sau in parte, a oricareia dintre obligatiile asumate prin prezentul Regulament, daca executarea acelei obligatii va fi fost impiedicata ca urmare a producerii unui eveniment imprevizibil si inevitabil, aflat in afara controlului Organizatorului. Sunt considerate evenimente de forta majora, fara a se limita la acestea, evenimente ca razboiul, revolutia, embargoul, cutremurul, grav atac terorist, inundatia, incendiul, atacuri informatice grave ori defectiuni grave in functionarea retelei de internet, greva si incetarea nelegala a lucrului, emiterea de catre o autoritate competenta a unui ordin sau a oricarui act cu caracter obligatoriu care impiedica desfasurarea activitatii Organizatorului.

Concursul va putea fi intrerupt in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului determinata de cauze ce fac imposibila continuarea Concursului, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul site-ului www.hers.ro. Intreruperea campaniei publicitare din motivele indicate mai sus, determina incetarea obligatiilor nascute in sarcina Organizatorului in raporturile cu participantii.

  
  

  

Pret

  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  

  

Oferte speciale